InfoSbor.com → Почетна страница

Почетна страница

(Преводи на македонски)

1) Светските лидери се согласија да го запрат уништувањето на шумите и да ги намалат емисиите на метан
(Вести. Објавено во ноември 2021 година)

2) Истражувачите прават „елеци со висока видливост“ за да го следат однесувањето на пчелите

3) Шумите и оградата ќе бидат клучни за поддршка на опрашувачите во Велс

4) Помагање на морските лавови на Нов Зеланд да го изедначат патот до дома


© Copyright
AntonInfo.com | InfoSbor.com